Stiltemeditaties in Citykerk Het Steiger en kapel van Dominicanen

Voor stilteliefhebbers
van alle achtergronden

Stilte is soms ver te zoeken in de stad en in ons dagelijks leven. Naast het geluid van het stadse leven, zijn we zelf vaak druk met werk, uitgaan, contacten en online activiteiten.

Meer stilte kan zorgen voor een betere balans in onszelf en dat we onszelf beter horen. Maar het kan ook meer ruimte creƫren voor God zoals kloosterlingen dit al eeuwen beoefenen. Hoe mooi zou het zijn als er dichtbij huis plekken zijn waar je samen even stil kunt zijn.

Citykerk Het Steiger
In Citykerk Het Steiger Sint Dominicus bieden we daarom wekelijks een stiltemeditatie aan van 25 minuten op woensdag van 12.15-12.40 uur. Stilteliefhebbers van alle achtergronden zijn welkom om samen even stil te zijn. Aanmelden hoeft niet.

Wanneer | woensdag 12.15-12.40 uur (van 21 september t/m 21 december)
De deur is om 12.00u open. Om 12.15 uur sluiten we de deur, dus kom wel op tijd.
Waar | Citykerk Het Steiger Sint Dominicus, Hang 18, Rotterdam centrum.

Kapel van de Dominicanen
In de naastgelegen kapel van de Dominicanen is op enkele woensdagavonden om 19.30 uur een stiltemeditatie. We zijn dan 25 minuten stil - lopen 5 minuten in stilte - en zijn weer 25 minuten stil. Ook daar is iedereen welkom. Aanmelden hoeft niet. Na de eerste 25 minuten is het mogelijk om in stilte te vertrekken als iemand dat wil. Ook kunnen mensen hun eigen meditatiekussen of krukje meenemen (er zijn voldoende stoelen en enkele kussen en krukjes).

Wanneer | Woensdag 5 okt, 19 okt, 16 nov, 7 dec en 21 dec 2022 om 19.30 uur
Waar | Kapel van de Dominicanen, Hang 19, Rotterdam centrum

Check de agenda op www.evenstil.nl/agenda.

Download de flyers
- Stiltemeditaties in Citykerk Het Steiger >>
- Stiltemeditaties in de kapel van de Dominicanen >>