Je kunt je weer opgeven voor Zomerkamp!

Zomerkampen voor kinderen, tieners en jongeren uit hele bisdom

Een week zomerkamp bestaat uit leuke en uitdagende onderdelen: logeren in een scoutinggebouw, sport en spel en gezamenlijke maaltijden en activiteiten.
Beleef het met je vrienden of maak nieuwe vrienden.

Ieder jaar organiseert het Bisdom Rotterdam voor jeugd uit het hele bisdom zomerkampen met vorming en ontspanning. Er zijn verschillende kampen voor verschillende leeftijdsgroepen: kinderen, tieners en jongeren.

Een week zomerkamp bestaat uit leuke en uitdagende onderdelen: logeren in een scoutinggebouw, sport en spel en gezamenlijke maaltijden en activiteiten. Beleef het met je vrienden of maak nieuwe vrienden.

De kampen zijn op een mooie, vaak bosrijke, locatie in een prima omgeving. Er zijn op de leeftijd toegesneden catechese en spelvormen. Er is veel ontspanning in sport, spel en activiteiten. Verantwoordelijkheid krijgen de deelnemers in verschillende taken, zoals corvee. Iedere dag is er een dagopening en dagsluiting, er wordt op kamp een viering gehouden die de jongeren helpen voorbereiden. Elk jaar wordt het thema ontleend aan een bijbelverhaal.

Meer informatie vind je in de folder achterin de kerk. Je kunt de folder ook hier downloaden: folder Jongerenkampen 2022.

Of kijk voor meer informatie (en het aanmeldformulier) op de site van het Bisdom Rotterdam: Zomerkampen voor kinderen, tieners en jongeren.