Federatieblad RRM
St. Laurentius
mei - juni 2024

Nieuws en achtergronden voor en door alle parochies van onze federatie

De tweede editie van het gezamenlijk parochieblad voor de Federatie RRM St. Laurentius is verschenen. Een afwisselend nummer met bijdrages van alle parochies binnen de Federatie Heilige Laurentius.

In dit nummer artikelen over de relieken van Bernadette (Lourdes) en Theresia (Lisieux): een uitgebreide terugblik met fotoreportage op de relieken van Bernadette (Lourdes) in de kathedraal en een vooruitblik (inclusief het programma) op de komst van de relieken van H. Theresia. En ook actueel, een informatief artikel over de Meimaand Mariamaand.
In dit gezamenlijke nummer leest u natuurlijk ook wat meer over de andere parochies van onze federatie, zij vulden elk eigen pagina's. Daarnaast ook wat informatie die voor de hele fedratie van belang is: de kalender van Feesten en Heiligen, een uitgebreide agenda van de activiteiten die op de verschillende kerklocaties in onze federatie worden georganiseerd en achterin een kinderpagina met als thema Maria.

Het blad ligt (voor zover nog beschikbaar) achterin de kerk. Het parochieblad is natuurlijk ook weer online te lezen, klik hier.
Voorgaande edities vindt u op de pagina Downloads onder het kopje Parochieblad.

Ook een bijdrage voor het parochieblad? Stuur uw bijdrage naar: redactie@johannesparochie.nl.
De sluitingsdatum voor het indienen van uw bijdrage voor het volgende nummer is 17 juni 2024.