01.04.2024 Activiteiten

Sycamore Filmavonden in de Kathedraal

Geloof, gesprek en samenzijn…

Door diaken Ed Doe en Monique Boons

Het Sycamore filmproject van het Katholiek Alpha Centrum gaat nu ook van start in de HH. Laurentius & Elisabeth Kathedraal te Rotterdam! Als pilot worden er twee avonden georganiseerd en we zullen aan de hand van korte filmpjes met elkaar in gesprek gaan over de volgende twee geloofsthema's, namelijk: 'Hoe kun je bidden' en 'De gemeenschap van de Kerk'.

We mogen samen op weggaan om de rijkdom van de christelijke traditie te verkennen en we verbinden de christelijke boodschap met zowel het alledaagse leven als ons geloofsleven. Het is goed en nodig om ons geloof te delen met elkaar. Het is een geweldige gelegenheid om, open en oprecht, onderwerpen uit te wisselen die we meestal niet bespreken in het dagelijks leven en waar we af en toe wel behoefte aan hebben.

Data en tijd:
do 18 april en do 6 juni | 20u start film | 22u einde programma

Locatie:
HH. Laurentius & Elisabeth Kathedraal (Ingang Robert Fruinstraat 36, Rotterdam)

Er wordt voor thee, koffie en iets lekkers erbij gezorgd. Hopelijk mogen wij velen van jullie ontmoeten en jullie kunnen gerust ook anderen uitnodigen, het is namelijk vrij voor iedereen.

Kom gewoon eens een kijkje nemen, misschien kan het iets zijn waar u veel kracht en inspiratie uit kunt halen. We mogen een gave zijn voor elkaar.

Voor meer informatie over Sycamore zie de pagina Sycamore van het Katholiek Alpha Centrum >>.

Bekijk de trailer van Sycamore