29.09.2021 Activiteiten

Bedevaart

Sluitingsbedevaart naar Kevelaer

Het jaar loopt ten einde, niet alleen het kalenderjaar maar in Kevelaer betekent dit ook dat het bedevaartjaar 2021 ten einde loopt. Dit wordt op plechtige wijze officieel afgesloten. Het is een bijzonder moment, de sluiting duurt tot het komend voorjaar en dan zal het seizoen weer plechtig geopend worden op zondag 1 mei 2022.

Zoals voorheen organiseert de Haagse Bedevaarten in dit bijzondere jaar, met inachtneming van alle voorschriften, deze reis naar Kevelaer van 31 oktober t/m 1 november. Hierbij kunt u aanwezig zijn.

Informatie om u in te schrijven, kunt u vinden op onze website www.bedevaart.nl of in de folders, te verkrijgen via uw parochiebureau.
U kunt de folder ook aanvragen via dehaagsebedevaarten@gmail.com of via 06-49890002.

Zondag 31 oktober
Het vertrek kan plaatsvinden rond 7.45 uur vanaf Leiden, Leidschendam, Den Haag en Rotterdam. Uiteraard kunt u ook aansluiten met eigen vervoer.
Na deelname aan de H. Mis in de Basiliek en de lunch kunt u deelnemen aan een kruisweg en bij het plechtig Lof wordt de bedevaartkaars gewijd.

Maandag 1 november
De Pontificale Hoogmis vindt plaats in de Basiliek.
Na het diner is er afscheid van de Genadekapel en gelegenheid tot het laten zegenen van de devotionalia. Rond 18 uur zal de bus de eerste stopplaats terug naar huis weer aandoen.

Deelnamekosten per persoon
- 2-persoonskamer met douche/Wc € 145,-
- 2-persoonskamer met douche/Wc, eigen vervoer € 123,-
- toeslag 1 persoonskamer € 14,-

De kosten zijn inclusief: vervoer, lunch, diner, overnachting met ontbijt, warme middagmaaltijd, groepsreisverzekering en bedevaartkosten (porto, drukwerk, stipendia e.d.).

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot onze website www.bedevaart.nl, mailen naar dehaagsebedevaarten@gmail.com of bellen met 010-4149577