03.08.2021 Activiteiten

Bedevaart naar Maria­hei­lig­dom te Heiloo

Eendaagse Bedevaart naar Heiloo
op woensdag 15 september 2021

Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo in Noord-Holland is de grootste Mariale bedevaartplaats in Nederland. Vaak mogen wij ondervinden dat de Heer zijn genade en bescherming verleent door zijn gezegende Moeder, die in Heiloo wordt vereerd als O.L.V. ter Nood, de Moeder die alle noden en zorgen van de mensen kent. Zij hoort elke stem, ook de zwakste.

Dit jaar is het door de Coronapandemie, steeds afwachten hoe de maatregelen effect hebben op onze mogelijkheden om ter bedevaart te gaan. Maar we maken natuurlijk wel plannen.

Op woensdag 15 september zijn wij voornemens om vanaf o.a. Den Haag, Rotterdam, Leidschendam-Voorburg en Leiden naar dit Heiligdom op bedevaart te gaan samen met de Haagse Bedevaarten. Op deze bedevaart zal een H.Mis met wijding van de bedevaartkaars plaatsvinden op het Heiligdom. Na de lunch en de Kruisweg in Heiloo is er een plechtig Lof in de St. Adelbertadbij in Egmond waarna ook de gekochte devotionalia gezegend kunnen worden. Na een diner in Haarlemmerliede is de verwachte thuiskomst rond 21.00 uur.

De kosten zijn € 55,- per persoon, incl. vervoer, koffie met wat lekkers en tijdens de (eigen meegebrachte) lunch, diner, groepsverzekering en bedevaartkosten (porto, drukwerk, stipendia e.d.).

Folders met inschrijfformulieren kunt u opvragen via mail of telefoon. Binnenkort kunt u zich ook aanmelden via www.bedevaart.nl.

Wij hopen u te zien in Heiloo. Als de bedevaart wegens landelijke coronamaatregelen niet door kan gaan, laten we dat uiteraard op tijd weten!

Voor meer informatie en aanmelding: kijk op www.bedevaart.nl, bel 010-4149577 of stuur een email naar dehaagsebedevaarten@gmail.com