21.05.2024 Activiteiten

Publieksdag
Space for Grace

Veelkleurig geloven

De landelijke Publieksdag van Space for Grace is op 25 mei in onze eigen stad Rotterdam in de St. Bavokerk. De Filipijnse gemeenschap is gastheer/ gastvrouw en onze bisschop verzorgt de inleiding over het thema Veelkleurig geloven. Bekijk het filmpje om vast kennis te maken met de vrolijke Filipijnse geloofsgemeenschap die voor nieuw elan zorgt in de Nederlandse R.K. kerk.

Het wordt een dag vol inspiratie, ontmoeting en kleurrijk geloven! Voor wie het nog niet kent: Space for Grace helpt geloofsgemeenschappen bij vernieuwing. Vorig jaar zijn ze ons gaan helpen met ons project ‘Op zoek naar vitaliteit in Rotterdam’. Dit jaar helpen ze o.a. de Fillipijnse gemeenschap. https://spaceforgrace.nl/projecten/

In de ochtend is er een verdiepingsprogramma waar onze bisschop van den Hende een inleiding zal geven over het thema ‘Veelkleurig geloven’. Daarna gaan we hierover met elkaar in gesprek onder leiding van Erik Borgman.

De Fillipijnse gemeenschap verzorgt daarna de lunch voor alle deelnemers.

In de middag kun je kennismaken met Space for Grace. Wij zullen ook iets vertellen over ons Rotterdamse project ‘Op zoek naar vitaliteit’. We hopen hiermee weer anderen te inspireren om ook aan de slag te gaan met vernieuwing in de kerk.

Ben je er ook bij?

Aanmelden kan via de website van Space for Grace.
https://spaceforgrace.nl/2024/04/15/publieksdag-veelkleurig-geloven/