18.01.2023 Activiteiten

Nieuwe data (Sycamore) Filmochtenden en -avonden in 2023

Korte film, (geloofs)gesprek en gezelligheid…

Ook in het jaar 2023 gaan we door met onze (Sycamore) Filmochtenden en –avonden!
De korte films gaan over allerlei geloofsthema's, zoals; de bijbel, het geschenk van het geloof, de kracht van het gebed en de gemeenschap van de Kerk… Deze films zijn uitdagend en toegankelijk, ook voor degenen met weinig of geen religieuze achtergrond.

Het is fijn om samen ons geloof te blijven delen, om onze verhalen en ervaringen uit te wisselen met anderen. Waar lopen we tegenaan? Wat vinden we moeilijk en lastig? Wat begrijpen we niet? En waar worden we blij van?

Iedere bijeenkomst bestaat dus uit elkaar ontmoeten (in de avond met een gezellige maaltijd), samen een korte film (ong. 25 min.) kijken en met elkaar in gesprek gaan over God, over het geloof en wat ons bezighoudt in het dagelijks leven. Door in gesprek te gaan mogen we onszelf, maar ook elkaar beter leren kennen om samen op weg te gaan en te blijven.

Alle bijeenkomsten zullen plaatsvinden in de Lambertuskerk te Rotterdam. Op het kerkplein is er ruimte voor enkele auto's om overdag gratis te parkeren. Vanaf 18u is het in de omgeving van de Lambertuskerk gratis parkeren.

Datum en tijd ochtend:
dinsdag 24 januari, dinsdag 14 maart, dinsdag 18 april en dinsdag 13 juni.
na de viering van 9u | 10u start film | 12u einde programma

Datum en tijd avond:
maandag 30 januari, maandag 20 maart, maandag 24 april en maandag 19 juni.
19u inloop + maaltijd | 20u start film | 21.30u einde programma

Locatie:
pastorie H. Lambertuskerk, Hoflaan 121 | Rotterdam

Er wordt voor thee, koffie en iets lekkers erbij gezorgd. Hopelijk mogen wij velen van jullie ontmoeten en jullie kunnen gerust ook anderen uitnodigen, het is vrij voor iedereen. Als jullie in de avonden willen komen laat het ons dan even weten i.v.m. het eten.

Aanmelden:
ls u interesse heeft om mee te doen, meldt u zich dan aan op de website:
https://www.lambertuskerk-rotterdam.nl/geloofsverdieping.html

Weet u van harte welkom!

Lees meer over Sycamore >