18.11.2023 Activiteiten

Getuigenis

Getuigenis in de Hildegardiskerk

In de Hildegardiskerk zal er een getuigenis gegeven worden in het Engels door Marino Restrepo. Marino is geboren en opgegroeid in Colombia. Hij genoot een kunstopleiding in Duitsland en na zijn opleiding verhuisde hij naar Los Angeles, Californië, waar hij werkte als acteur en muzikant.

Zijn leven maakte een drastische ommekeer toen hij in 1997, tijdens een bezoek aan zijn geboortedorp in Colombia, werd ontvoerd door Colombiaanse rebellen. Weggestopt in een grot in het oerwoud, tussen de vleermuizen en ongedierte, in het besef dat de rebellen hem ter dood hadden veroordeeld, had hij een mystieke ervaring die zijn leven voor altijd zou veranderen.

Na een miraculeuze bevrijding na zes maanden in gevangenschap, keerde hij geheel terug tot het katholieke geloof. Marino reist nu de wereld over om zijn verhaal te vertellen en wij krijgen de kans om daarbij aanwezig te zijn! In een getuigenis van de ander mogen ook wij ons eigen verhaal met de Heer (her)ontdekken.

  • Datum en tijd: woensdag 22 november
  • Programma:
    • 19:00 uur: inloop/bidden Rozenkrans
    • 19.30 uur: aanvang getuigenis
    • Rond 21.30 uur: einde programma
  • Locatie: Hildegardiskerk; Hildegardisstraat 50, Rotterdam (let op: er zijn bouwwerkzaamheden voor de ingang!)

Er wordt voor thee, koffie en iets lekkers erbij gezorgd. Hopelijk mogen wij velen van jullie begroeten en jullie kunnen gerust ook anderen uitnodigen, het is namelijk vrij voor iedereen.

Graag tot dan!

Hartelijke groet,

Diaken Ed Doe