12.02.2023 Parochie

Vele handen maken licht werk

Help je mee de slingers te verwijderen

voor de Veertigdagentijd?

Vanaf de start van het jubileumjaar hangen er feestelijke slingers in de kerk, naar het voorbeeld van de versiering van 100 jaar geleden. Dit past bij ons feestelijke jubileumjaar, maar niet bij de ingetogenheid en soberheid van de veertigdagentijd.
Op dinsdag 14 februari zullen de slingers die in de kerk hangen verwijderd worden en hiervoor vragen we uw hulp!

Het onderhouden van het kerkgebouw vergt veel werk. Recentelijk is de vochtschade in de crèche en in het livestreamhok hersteld. Ook volgen er regelmatig klussen uit kerkelijke feesten. Klussen als het ophangen en opruimen van de adventskrans en het op- en afbouwen van de kerststal.

Op dit moment worden dit soort klussen vooral uitgevoerd door twee van onze kosters, Tom en Paul. We zijn op zoek naar meer vrijwilligers die hen willen helpen met dit soort klussen, een soort van 'klussenclub'.

Op dinsdag 14 februari zullen de slingers die in de kerk hangen verwijderd worden. Het verwijderen van de slingers is een goed moment om mee te helpen en om kennis te maken met Tom en Paul.

Wil je dus meehelpen? Dan ben je dinsdag 14 februari om 10u welkom via ingang Robert Fruinstraat.

Heb je vragen of kan je op aangegeven datum niet, maar wil je je wel beschikbaar stellen voor toekomstige klusjes? Vul dan onderstaand formulier in.


Vrijwilligers voor klusjes in de kerk

Meld je aan en/of stel je vragen

Bericht aan het versturen.
Bedankt voor je bericht.
Er is iets fout gegaan bij het versturen!