21.02.2024 Parochie

Parochieblad

Rondom Laurentius februari/maart 2024

Er is weer een nieuwe editie van Rondom Laurentius verschenen, vol verrassende artikelen. Het omslagartikel gaat dit keer over de Vastenactie 2024 en het project dat we vanuit onze parochiefederatie ondersteunen: Leven in een veranderende wereld.

In het Voorwoord gaat de plebaan in op de Lijkwade van Turijn en de tentoonstelling die hierover was in onze kathedraal. Een paar pagina's verderop in het blad een stuk over Relieken van de Heilige Bernadette die we in onze kathedraal mogen ontvangen.

Naast het omslagartikel over de Vastenactie 2024 en het project dat we vanuit onze parochie ondersteunen, een informatief artikel over de specifieke namen van de zondagen in de Veertigdagentijd. Ook een terugblik op de Week van gebed 2024 en een vooruitblik op de Stille Omgang 2024.
In dit nummer wordt aandacht gevraagd voor de Actie kerkbalans AKB en tevens voor een onverwachte munt in de collecte.

Natuurlijk zijn er ook weer de vaste rubrieken over de vieringen en de heiligenkalender en de kinderpagina op de achterop.

Kortom: er is genoeg interessants te lezen in ons parochieblad.

Het blad ligt (voor zover nog beschikbaar) achterin de kerk. Het parochieblad is natuurlijk ook weer online te lezen, klik hier.
Voorgaande edities vindt u op de pagina Downloads onder het kopje Parochieblad.

Ook een bijdrage voor het parochieblad?

  • Stuur uw bijdrage naar: redactie@kathedraalrotterdam.nl.
  • De sluitingsdatum voor het indienen van uw bijdrage voor het volgende nummer is 24 februari2024.
  • Het volgende nummer verschijnt op 24 maart 2024.