01.07.2023 Parochie

Giften, legaten en erfenissen

Vergeet uw kerk niet!

Wanneer u nadenkt over een erfenis of legaat voor een goed doel, vergeet dan uw kerk niet. De kerken staan meestal niet op de lijsten van de notarissen als goede doelen, maar ze zijn het wel. Daardoor delen de kerken niet in de grote acties voor goede doelen. Als kerken moeten wij het dus hebben van de persoonlijke giften. Bent u bezig of van plan een testament op te stellen, dan willen we vragen uw kerk niet te vergeten. Alleen zo kunnen we alles in stand houden voor nu, voor u en voor de volgende generaties. Alle giften zijn méér dan nodig.

Acceptgiro vervangen door 'Mijn eenmalige gift'

Vanuit de kathedraal gebruikten we de acceptgiro al enige tijd niet meer. Goede doelen in Nederland hebben samengewerkt aan een alternatief met de naam “Mijn eenmalige gift”. Daarmee kan een eenmalige gift worden overgemaakt zoals voorheen met de acceptgiro.

Wilt u doneren op een makkelijke manier zoals vroeger met de acceptgiro, neem dan contact op met onze penningmeester of met het secretariaat door onderstaand contactformulier in te vullen. Doneren kan ook via onze donatiehulp.

Contacteer ons

Laat een berichtje voor ons achter

Bericht aan het versturen.
Bedankt voor je bericht.
Er is iets fout gegaan bij het versturen!