Bram en oliebollen

Traditiegetrouw worden de kerkgangers op 31 december en 1 januari na afloop van de respectievelijke vieringen op Oudejaarsavond en de ochtend van Nieuwjaarsdag getrakteerd op oliebollen bij de koffie.
Ik kan u verzekeren dat ze uiterst smaakvol zijn. Mooi van model, fijn van structuur en een heerlijke beet.
Wanneer de oliebollen van de kathedraal zouden meedingen tijdens landelijke keuringen werden ze zonder enige twijfel door de jury zeer hoog gewaardeerd.

OliebolDe maker van de vele oliebollen gedurende vele jaren is Bram Verschuur. Voor iedere kerkganger bekend als één van de kosters.
Op de achtergrond echter het brein achter de oliebollen.
Naar verluidt zijn er al duizenden oliebollen door zijn handen gegaan. En met succes.
Als voormalig bakker heeft hij het vakmanschap van oliebollen maken onder de knie.

Daarom via deze publiciteit heel veel dank aan Bram Verschuur namens allen die hebben genoten van zijn overheerlijke oliebollen.
Het is eigenlijk jammer dat deze oliebollen maar eens per jaar in de Elisabethzaal worden geserveerd.
Bram zal daar waarschijnlijk anders over denken! We kijken al uit naar de volgende editie!

Auteur: Ton Lindeman
25-01-2019